Resultater NSU-Open 2007

Ny førstegangsmester i NSU-Open 2007. Kåre Hove Kristensen var ratingfavorit og levede op til forventningerne. Kåre sluttede turneringen med to sejre over de nærmeste forfølgere - Peter Olsen og Richard Lilja, og dermed var der ingen tvivl om sejren. Peter Olsen snuppede 2. pladsen efter sejr i sidste runde over den forsvarende mester Mikkel Strange.
Basis 1 blev vundet af den længst fra kommende deltager - Jakob Glibstrup fra Skive!
Basis 2 blev vundet af et af de lokale talenter - Claes Scherwin fra Fredensborg. I øvrigt efter tæt opløb med et af Hillerøds unge håb - Sofus Christiansen. Claes scorede jackpot, da han også løb med den gennemgående NSU-grandprix titel, og den dertil hørende nok så givtige pengepræmie!
Basis 3 var en jævnbyrdig affære og 3 point var nok til en delt 1. plads. Den tilfaldt Jan K. Jensen Svogerslev og Alexander Almasy Silkeborg.
I basis 4 og 5 var der lokal dominans. Begge grupper blev vundet med suveræne 4 point af hillerødspillere - henholdsvis Henrik Holm og Peter Langer.
Endelig vandt Hans Askov Jensen fra Espergærde basis 6.
Dermed er et helt igennem vellykket NSU-Open 2007 overstået. Tak til bestyrelsen, turneringsledelsen og de mange frivillige i kantinen, som gjorde turneringen til en god oplevelse - for de fleste!

Se billeder fra NSU-2007!