Hillerød - Allerød venskabsmatch 2018

Af Hans E. Jacobsen

Torsdag den 15. november stillede 20 spillere fra Hillerød op til den årlige venskabsmatch mod Allerød. Allerød havde denne gang hjemmebane, og da Allerød havde 4 spillere i overskud, så blev to Allerødspillere 'udlånt til Hillerød, så kampen kom til gå over 22 brædder. Det er jo en venskabsmatch, som altid bliver afviklet i en hyggelig atmosfære.

Hillerød startede med at have hvid på alle 22 brædder, og det gav en 1. runde sejr på overvældende 18-11.

I anden omgang kom Allerød meget bedre med - førte længe - men til sidste endte anden runde 11 -11.

Hillerød havde ikke færre ende 8 spillere der vandt begge partier:  Jens Østergaard, Thomas Svenningaard, Niels-Peter Nielsen, Torben Sørensen, Peter Svendsen, Mikael Ramkilde, Arne Øland og Morten Kühn.

Tak til Allerød Skakklub for et godt arrangement og en hyggelig aften!

Enkeltresultater:

Resultater