Eksklusiv skakweekend med to stormestre

Luksus

Har du over 2000 i rating, og er du interesseret i at forbedre din skakforståelse og dine resultater ved skakbrættet, så er dette tilbud som skabt for dig.

Hillerød Skakklub tilbyder et weekendseminar den 12. og 13. April 2024, hvor der er fokus på høj kvalitet i træningen (to rutinerede stormestre) i gode fysiske rammer (Royal Stage i Hillerød), og hvor den sociale dimension også er vigtig.
Voksne elitespillere er netop en gruppe, som i dag ikke har mange interessante tilbud i klubberne. Det vil vi gøre noget ved i Hillerød Skakklub!
Der vil blive arrangeret fælles middag i Hillerød lørdag efter træningen for dem der har lyst (på egen regning). Her vil både Jesper Thybo og Lars Schandorff også deltage, ligesom begge vil være tilstede under hele weekend seminaret.

Tilmelding til formand@hillerodskakklub.dk senest 1. april 2024. Der er plads til 15 deltagere, så vær hurtig hvis du vil skre dig en plads. Prisen er 2.000 kr. inkl. morgenmand og frokost begge dage.

Kurset er en del af et nyt fokusområde i Hillerød Skakklub. Vi vil etablere et læringscenter for skak. Læs mere om ideen og aktiviteterne i Hillerød Skakklubs læringscenter