Kvik links:

Intro video


Sponsorer
 


Frivillig støtte indbetaling

 

Junior nyheder


 Dagens opgave

13. december 2023

Jul1

Juniorernes juleafslutning blev en sjov og hyggelig aften med 30 fremmødte, der spillede julekageskak, hvor forskellige julesmåkager gjorde det ud for brikker, som man måtte spise, hvis man slog dem! Der blev også uddelt fine medaljer til alle juniorer.

Tre spillere, Jonas Wessel, Vilfred og Fabian, havde en ekstra opgave først: De skulle nemlig spille omkamp om juniormesterskabet i hurtigskak, der har været spillet henover efteråret. Alle tre spillere havde inden juleafslutningen tre ud af fire. Fabian endte med at trække det længste strå (STORT tillykke!) og blive guldmester i hurtigskak, mens Jonas Wessel fik sølv og Vilfred Bronze.

Jul2

Aftenen blev afsluttet med æbleskiver og saftevand samt en pose slik til at tage med hjem. God jul og godt nytår til alle vores fantastiske junior-skakspillere. Vi håber, I her i juleferien får banket far, mor, storesøster, katten, hunden… i skak.

Og så glæder vi os bare til at se jer alle sammen igen til opstart efter nytår tirsdag den 9. januar kl. 18

20. september 2023

Lørdag den 7. oktober 2023 står Hillerød Skakklub som arrangør af den første ungdomsturnering i den løbende grandprix serie i Nordsjælland.  Læs mere og tilmeld dig turneringen

9. september 2023

Skaktrænerne Ib Hother Andersen og Rasmus Rabjerg har udarbejdet en skakkalender for de øvede juniorer gældende frem til jul.  Her kan du se hvad der sker til de enkelte træninger.

Se kalenderen

Bemærk at klubbens åbne skakcafe hver torsdag fra 18 - 21 også er målrettet de øvede juniorer!

14. juni 2023

Ikke færre end 12 ungdomsspillere fra Hillerød deltog i Junior Kronborg Master - den største ungdomsturnering i vores område. Blandt de 12 var mange helt nye medlemmer, der ikke havde prøvet at spille turnering før.  Deltagerne var Artin og Radin Shahriarifar,  Yogasimman (Ram) Kamal, Maksymilian og Artur Dorosz, Oskar Rauhe, Yusuf Filikci, Jonathan Finman-Larsen. Lucas Bølling-Larsen, Noelle Frederiksen, Mohd og Adam Muqbel. Alle fik en rigtig god skakdag ud af det og alle hentede en masse turneringserfaring. 

De bedst placeringer opnåede Mohd Mauqbel med en delt 1-2. plads, Ram Kamal med en 2. plads, Radin med en 3.plads, Arthur og Jonathan begge med en delt 3-4. plads.

Se alle resultater

4. juni 2023

Flere af Hillerød Skakklubs unge skaktalenter deltog i ungdomsturneirngen i Allerød lørdag den 3. juni - og med succes.

I øverste gruppe snuppede Yogasimman (Rahm) Kamal førstepladsen med 5 point mens Maksymilian Dorosz blev nr. 8 med 1 point.  Et stort tillykke til Rahm, der har fået stort udbytte af at deltage i turneringer med voksne!

I en anden gruppe vandt Artur Dorosz 3.præmien med 5 point, men Noelle Frederiksen vandt 2. præmie i nederste gruppe med 5½ point. I samme gruppe fik Luca Bølling-Larsen 1 point. Et stort tillykke til alle med jeres fine resultater!  Læs mere og se billeder på Allerød Skakklubs hjemmeside

Se alle resultaterne!

26. maj 2023

Der er to nye gode indbydelser til ungdomsturneringer som du kan tilmelde dig. Klik på linkene nedenfor og tilmeld dig!

Allerød Ungdoms Grand Prix lørdag 3. juni 2023

Junior Kronborg Masters søndag den 11. juni 2023

30. april 2023

Hillerød Ungdoms Grand Prix blev afviklet lørdag den 29. april på Frederiksborg Gymnasium med 26 deltagere i fordelt på to grupper og fire præmiegrupper.  Øverste gruppe blev en triumf for klubbens to unge talenter brødrene Artin og Radin Shariarifar. Begge scorede 4½ point af 6, og vinderen måtte derfor findes på korrektion.  Det blev lillebror Radin, der denne gang løb med førstepladsen!

I basis 2 finder vi et andet talentfuldt brødrepar Artur og Maksymilian Dorosz.  Maksymilian scorede som den eneste i turneringen 6 af 6 - meget flot!

Alle - både spillerne,forældrene og arrangørerne - havde en rigtig god skakdag, hvor alt klappede. 

Se alle resultaterne

Samtidig med Hillerød Ungsdoms Grand Prix deltog en anden af klubbens unge talenter - Nienke van den Brink - i Nordisk mesterskab i pigeskak i Helsingborg.  Nienke fik en flot andenplads i øverste gruppe med 4 af 5.  Et ´stort tillykke til Nienke!

Se resultaterne

 

10. november 2022

Junior turneringer

Der er indbydelser til 4 junior turneringer inden Jul i rimelig køreafstand fra Hillerød:

26. april 2022

Resultaterne fra sjællandsmesterskaberne for ungdom i Hillerød den 23. april blev følgende:

A-gruppen årgang 2001-03:  Daniel Petersen fra Sorø blev en klar vinder med 5 af 5.  Mattias Rasmussen Maribo vandt omkampen om 2. pladsen med sejr over William Meincke fra Hillerød.  Tillykke til William med den flotte placering i hans første turnering!  Oliver Lehman, Emil Skallebæk og Frederick Agerbo endte i det slagne felt.

B-gruppen årgang 2004-06:  Meget jævnbyrdig gruppe, hvor fire spillere endte på 3½ af 5. Rækkefølgen efter korrektion blev: 1. Anton Moe Frederiksværk, 2. Nienke van den Brink Caissa, 3. Jonas Christensen Korsør og 4. Bertil Friis Jensen Hillerød.  Der skulle ikke meget til før Bertil var løbet med sejren!

C-gruppen årgang 2007-08: 1. Johannes Børresen Nørrebro 4 point 2.  William Pihl Odysseus 3½, 3. Laurits Wehding Amager 3½.  Gustav Rasmussen Hillerød blev nr. 5 med 3 point og Kjartan Tordrup Hillerød fik et enkelt point.

D-gruppen årgang 2009-10:  1. Zakaria Fahmi 'Skak for sjov' 6 af 7.  2. Sarah Derlich også 6 point, 3. Andreas Maleeva Hansen 5 point.  Jonathan Østlund og Vilfred Debel begge Hillerød fik 2 point.

E-gruppen årgang 2011-12:  1. Hayk Nahapetyan Odysseus 6 af 7.  2. Artin Shariarifar Hillerød 5½  3. Leonoard Samoilenko Tåstrup 5.  Tristan Steen og Jakob Zarzyka fra Hillerød fik begge 3 point i turneringens største gruppe med 12 deltagere.  Flot turnering af Artin der var snublende tæt på at vinde turneringen!

F-gruppen årgang 2013 og senere:  1. Radin Shariariafar Hillerød 8 af 8!!  2-3. Jingsong Nielsen 'Skak for sjov' og Albert Liu Gentofte fik begge 4 point. Victor Bjerrgaard Hillerød fik 2 point.  Resultatet taler for sig selv. Radin var i en klasse for sig i denne årgang.

6. april 2022

Husk - ingen skak tirsdag den 12. april. Skakklubben holder påskeferie!  Vis ses igen den 19. april.   Husk tilmelding til Sjællandmesterskabet i Hillerød den 23. april.

Spillere fra ungdomsafdelingen kan også klare sig blandt de voksne.  Oliver Lehmann blev nr. 5 i mestergruppen og steg til 1794 i rating.  I C-gruppen ryddede de unge bordet og tog alle præmier.  Bertil Friis Jensen vandt med 5½ point og steg med 198 i  rating.  På en delt 2. og 3. plads kom Emil Skallebæk og Artin Shahriarifar begge med 5 point!

24. marts 2022

Tilmelding til Sjællandsmesterskabet for ungdomsskak er nu åben.  Brug tilmeldingslinket, tryk på knappen 'Tilmeld' og vælg klub og navn fra drop-down listen.

Hillerød Skakklub har omkring 30 spillere, der vil kunne deltage, og når turneringen er på hjemmebane, så er der bare om at komme til tasterne! Der er både titler og adgangsbilletter til andre turneringen på spil.

20. marts 2022

Nu er chancen der for at at spille en stærk skakturnering for ungdom på hjemmebane.

 Sjællandsmesterskabet for ungdomsskak afvikles i Hillerød Skakklubs lokaler lørdag den 23. april 2022. Tilmelding via DSU's hjemmeside - turneringsindbydelser.

18. marts 2022

Flere af klubbens undgomsspillere deltager i klubturneringen og spiller med blandt de voksne - og med succes.

Bertil Friis Jensen har lagt sig i spidsen af C-gruppen med 4½ af 5. point.  Emil Skallebæk har 2 af 4 og et udsat parti. Artin Shahriarifar har 3 point af 5 og broderen Radin har 2 af 5